Nyheder fra redaktionen

Vi vil fremover uploade udvalgt 'post' fra Region Nord på bloggen, men vi opfordre medlemmer til selv at holde sig orienteret om nyheder via deres hjemmeside.

Går du og keder dig?

Vi har en lille opfordring når nu du alligevel render rundt med dit kamera...

Indsamling til Lokalhistorisk Samling

Det der er gemt i dag, er glemt i morgen. Derfor er det uhyggeligt vigtigt, at rødovreborgere dokumenterer, hvordan de kommer igennem den historiske krise, vi gennemlever lige nu, så eftertiden kan forstå og lære af vores erfaringer.

Kun meget få gange har Danmark været kastet ud i så store omvæltninger, som rammer os lige nu i disse Coronatider.

Fotoklubbens forårsudstilling på Rødovre Bibliotek er desværre blevet aflyst på grund af Corona. For ikke at skuffe de mange trofaste gæster, er udstillingen rykket til Rødovre Lokal Nyt. Du kan du hænge siden op på væggen, tage et lille glas, et par chips og bare nyde billederne - ligesom til en rigtig fernisering - bare derhjemme. Så kan du få en fotosnak senere, for hvis alt går som planlagt, kan du igen møde Rødovre Fotoklub på biblioteket senere i år. Det sker som vanlig på Rødovredagen i september, hvor klubben forventer at stille op med ’portrætfoto’.

Husk at bruge bloggen...

Det var et 'gammelt ønske at man kunne stille spørgsmål eller komme med forslag til aktiviteter - direkte til klubbens medlemmer på hjemmesiden - og det kan du fasktisk meget nemt. Med dit login har du fri adgang til at blogge med klubbens medlemmer - og hvis du kigger under 'Vejledninger' kan du se hvordan du hurtigt kommer igang.

Mange fine skud til årets foto...

Til vores juleafslutning havde vi igen 'Årets foto' på programmet, og i år gik vi efter de 5 bedste. Alle de indsendte billeder blev vist på storskærm, og så var det op til de fremmødte at stemme om hvilket billede der skulle have titlen som årtets foto - emnet var frit, så alle kunne sende ind.

De tre vindere blev...

Nr 1 - Peter Hilbo
Nr 2 - Gorm Skovsted
Nr 3 - Mensur Selmani

Skarpt forfulgt af...

Nr 4 - Pia Adamsen
Nr 5 - Timmy Bjørnestad

Så fik vi valgt årets foto...

Til vores juleafslutning havde vi 'Årets foto 2016' på programmet. De indsendte billeder blev vist på storskærm, og så var det op til de fremmødte at stemme om hvilket billede der skulle have titlen som årtets foto - emnet var frit, så alle kunne sende ind.

De tre vindere blev...

Nr 1 - Per Dyrby - Portræt
Nr 2 - Jens Gaarde - Drone foto 
Nr 3 - Gorm Skovsted - Landskab